Али Соу пропиля най-важната дузпа за ЦСКА за сезона, което не му е за първи път. След мача с Лудогорец (1:1), когато отбеляза много красив гол, нападателят обяви, че загубеният финал за Купата срещу Локомотив (Пловдив) вече е забравен. Обяви го смело и убедително.

Публиката на ЦСКА обаче мисли друго. Тя хич не е забравила поражението в битката за държавния трофей и едва ли скоро ще го направи. Доказателството е броят на зрителите на „Армията“ снощи.  На стадиона срещу Лудогорец я имаше, я нямаше хиляда човека – рекордно ниска посещаемост за дерби.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Феновете никога няма да махнат с ръка и да кажат: „Майната й на Купата. Времето лекува, идват нови битки“, защото тъгата от подобно пропилян финал остава вечно в паметта.

Така че – такива като Соу, които ще минат и ще заминат през ЦСКА, бързо забравят, но запалянкото, обичащ до болка отбора си, не.

Дали обаче гамбиецът е големият грешник, след като нещо любопитно се появи след злополучния мач с Локомотив (Пловдив). На снимка добре се вижда, че вратарят Илко Пиргов е излязъл предварително напред при дузпата на Соу.

Според правилата наказателният удар трябва да бъде пребит. Подобен случай имаше скоро в Испания, където бе пребита дузпа на мача Барселона – Атлетико (Мадрид).
 Ясен ЯВОРОВ/БЛИЦ СПОРТ