Ситуацията в ЦСКА е меко казано притеснителна. Новите босове се покриха вдън земя. Обещаха пресконференция, отложиха я два пъти, а накрая изобщо не се появиха пред медиите. А трябваше да го направят, защото това не е обикновено предприятие, а институция. Институция, която гасне с всеки изминал ден, умира и е на път да фалира.

Дали не е умишлен този пъклен ход, дали написаното от БЛИЦ преди месец не е на път да се сбъдне…
 
Всъщност, които са новите босове на ЦСКА – Юлиан Инджов и Петър Манджуков или Милко Георгиев и Борислав Лазаров, или, както се говори в последните часове – Ивайло Манджуков чрез маркетингова компания и Милко Георгиев… Да, така се шушука под сурдинка – последните двама отскоро държат контролния пакет акции.
 
Нека обаче шушукането да спре. Нека някой от тези господа да излезе очи в очи пред медиите и най-вече пред многобройните привърженици на ЦСКА и да каже истината в очите. Ще фалират ли клуба, за да започнат от нулата, ще го спасяват ли…
 
Никой не вярваше, че адът от горещото лято на 2013 година ще се повтори. Да, така е. Не се повтаря. Просто новият ад е по-жесток и от този преди 2 лета, и от онзи през 2008 година. Къде сте спасители? Никой не ви чува и не вижда..
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ

КОЙ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА В ЦСКА? - ТУК

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015