БЛИЦ СПОРТ публикува коментар на един от популярните привърженици на Левски Георги Чобанов. Предлагаме ви материала без редакторска намеса.

„Тъй като нямам възможност да осъществя личен контакт с Илиан Илиев, понеже не разполагам с номера на мобилния му телефон, съм написал открито писмо до него.

Илиане, ти навремето беше любимец на сектор „Б”. Всички те обичахме, защото играеше със сърце и душа за Левски. Вкарваше незабравими голове, даваше майсторски пасове, а техниката ти беше повече от брилянтна. Публиката те подкрепяше и когато беше треньор на нашия отбор. Стоеше зад теб в трудните моменти. Онзи ден, когато изведе Локомотив (Пловдив) на „Герена”, никой не те провокира. Никой не извика и една лоша дума по твой адрес.

Какво тогава ти даде основание да се държиш просташки с феновете? Да им размахваш средни пръсти и да имитираш с ръце и тяло, че правиш секс по посока сектор „Б”. Постъпката ти беше меко казано отвратителна и гаменска. Ще прощаваш, но ти се държеше като палячо. Илиане, Илиане, защо така, Илиане... Защо се гавриш с мястото, където направи кариера като футболист и откъдето излезе в чужбина. На твое място бих се извинил на феновете. Ако си мъж с достойнство, направи го!”.
ГЕОРГИ ЧОБАНОВ