Един от ръководните фактори в ЦСКА Ивайло Манджуков присъства на днешната пресконференция в Борисовата градина. На брифинга бяха още новият силен човек в клуба Юлиян Инджов, синът му Иво и Александър Томов. Всички говориха за това, което БЛИЦ първи написа още вчера - преструктуриране в ЦСКА, след което фамилия Инджови ще има най-сериозен дял от акциите.

"Потвърждавам това, което каза господин Инджов. Свикахме тази пресконференция, за да съобщим за предстоящото преструктуриране в ЦСКА. Искам да уточня, че присъствам тук не просто като член на УС, а основно като оторизиран представител на Петър Манджуков, който е и мой баща. Още веднъж ще повторя думите, които той изрече пред медиите през изминалите седмици. Поради по-напредналата си възраст той няма възможност и желание да отделя от времето си за ЦСКА. За в бъдеще той няма да участва както оперативно, така и като финанси в бъдещото развитие на клуба", заяви Ивайло Манджуков.

"Целта на това преструктуриране е финансовото и спортно-техническо заздравяване на ЦСКА, за да може тази позиция и резултати, които към момента са постигнати, благодарение на господин Томов, Александър Тодоров и целия екип, да бъде доразвита", заяви допълни той.

"Що се отнася до отпуснатия кредит от Петър Манджуков към ЦСКА, не мога да ви информирам, тъй като нямам ясна и категорична представа какво ще се случи. Мога да ви уверя, че ние няма да допуснем този кредит да навреди на клуба и да създава проблеми от финансово оперативен характер или да бъде някаква пречка за развитието на ЦСКА", завърши представителят на фамилия Манджукови.

Силните хора в ЦСКА ще се съберат отново утре в 10 часа, за да продължат разговорите по преструктурирането на клуба. Както вече се писа, промените ще влязат в сила от 31 март/БЛИЦ


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015