Треньорът на Крумовград Атанас Рибарски говори след загубата с 0:1 от Арда в Кърджали. Специалистът изяви сериозни претенции към съдийството, тъй като според него преди гола на домакините е имало игра с ръка на Емил Виячки.

"Имахме определени периоди, в които отстъпихме, но имахме и такива, в които владеехме инициативата. Като игра съм доволен. Като облик на отбора - със сигурност трябва още", каза Рибарски.

"Като клуб винаги се разграничаваме от това да коментираме съдийството, но гледайки ситуацията, със сигурност ще намерят трактовка, както за картона на Божидар Кацаров от миналия мач. За мен увеличава обема на тялото. Чел съм съдийския правилник един път, сигурно греша. Не разбирам от съдийство. Претенциите ми бяха повече към втория картон за Джелал Хюсеинов - също не се отсъди. За същото нарушение се дава картон на противников състезател. Не искам да им правя оценка на съдиите, но за съжаление и предния мач, и този - има решения, които не мога да си обясня. Нас, треньорите, няма какво да ни оправдае", коментира треньорът на Крумовград.

"Имахме добри ситуации, но не успяхме да отбележим. Надявам се в следващите мачове да го подобрим това нещо", добави Атанас Рибарски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025