Спортният министър Красен Кралев покани на среща една от големите си любимки - талантът на леката атлетика Лиляна Георгиева, научи БЛИЦ СПОРТ.

Чудото се прибра снощи от Италия с родната делегация след Европейското за юноши и девойки до 20 години в Гросето. Навършилата преди няколко дни Георгиева направи фурор и на Ботуша, спечелвайки среброто на 1500 метра, завършвайки втора с национален рекорд от 4:16.73 минути (за девойки под 18 г.). Талантът ще гостува утре от 12 часа при спортния министър заедно с треньорката си Радмила Станкович. 

Не е тайна, че Кралев следи изкъсо развитието на Лили и винаги сърдечно се радва на успехите й. Спортният министър неведнъж е помагал на Георгиева. Преди време, когато историята на Детето-чудо трогна всички - случаят, когато поставя първия си рекорд с чужди шпайкове, Кралев зарадва малката спортистка с нужната екипировка. Той е уреждал и нейни подготвителни лагери. Лили и треньорката й Радмила Станкович са благодарни на Кралев, на когото с удоволствие ще гостуват утре.

* Снимка: LAP.BG