Неуморната Антония Григорова, която всеки уикенд е някъде на състезание, преодолявайки тежки изпитания - както в събота, така и в неделя, влиза успешно и в ролята на треньор, увери се и човек на БЛИЦ СПОРТ.

Бегачката на дълги разстояния и участничка на две зимни олимпиади поведе група от 20 бегачи до Голи връх. Стартът беше от начална станция на лифта бай Кръстьо, а включилите се в тренировката преодоляха малко над 4 километра с близо 900 метра положителна денивелация. Въпреки натоварващото и изморително трасе, което Григорова и организаторите на събитието XCoSports Bulgaria бяха избрали, всеки от включилите се в "Бягай с най-добрите" с удоволствие следваше усмихнатата Тони и се наслаждаваше на природата във Витоша и предоставената възможност да тренира с една от най-добрите състезателки в ултрамаратоните.

Бягането на участниците отново беше проследено и анализирано със системата Polar Team Pro, както на 18 май, когато в ролята на треньор беше Кирил Николов - Дизела.

"Благодаря ви, че дойдохте да побягаме заедно на тренировката, организирана от XCoSports Bulgaria. Поне такъв брой спортисти да тренирам като порасна", отчете треньор Антония Григорова след събитието.