Нападателят на Левски Амаду Сукуна бе определен за Футболист №1 на 31-я кръг в Първа лига, след като изпревари в гласуването Вандерсон и Абел Анисе от Лудогорец. Той донесе победата на "сините" с 1:0 при гостуването на Черно море в този кръг.

"За първи път получавам тази награда в България. Благодаря на целия отбор на Левски, не бих получил наградата без колегите си. В Левски се чувствам добре. В началото изпитвах известни трудности, здравословни проблеми, не играх около месец заради лявото коляно. Но от няколко седмици съм добре и това се вижда на мачовете", сподели Сукуна.
"В Левски напрежението е много по-голямо отколкото във Верея, това е клуб с много фенове", призна французинът.

"Във футбола нищо не е сигурно. Не знам дали ще остана или ще си тръгна от Левски. Остават още три мача, ще дам всичко от себе си в тях. Мисля, че имам какво още да покажа. Имам договор с Левски, тук съм, защото смятам, че това е най-добрият клуб в България. Аз лично имам желание да остана. Всичко в клуба ми харесва - атмосферата, професионализма, организацията. Историята на клуба се усеща от всякъде и аз се гордея, че играя в Левски и се надявам да остана", завърши Сукуна.
 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига