Вратарят на Левски Пламен Андреев остана доволен след реванша във Франкфурт, въпреки отпадането от Айнтрахт. "Сините" отстъпиха с 0:2 след два гола в края на мача и след 1:1 в София бяха елиминирани на прага на групите в Лигата на конференциите. 

„Разочарованието е голямо, но няма какво да направим, трябва да вдигнем главите и да продължим напред. В първенството трябва да печелим максимално много точки", започна младият вратар.

"Левски загуби от това, че им дадохме инициативата, но Айнтрахт е голям отбор, видяхме разликата, поне не сме далеч от истината“, започна Андреев.

„Определено този мач ни дава самочувствие, играеш плейоф с Айнтрахт, отпадаш с голове в последните десет минути. Дадохме всичко от себе си, вярвахме, че ще продължим, не се получи днес играта ни", продължи вратарят.

"Имаме тежък мач с Хебър на „Герена“, трябва да са главите ни там и да се извиним на феновете за отпадането. В първенството конкуренцията е огромна, всички отбори са надградили много, но ние ще се борим докрай да изпълним целта си", добави Пламен Андрреев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа