ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският футболен съюз зарадва феновете на Левски с промяна на началния час на първия официален мач на "сините" от efbet Лига срещу Черно море.

Срещата, която ще се играе във Велико Търново заради наказание на софиянци, бе предвидена за събота (11 февруари) от 17:30 часа, но "сините" пожелаха промяна заради лошите условия, при които ще трябва да гледат мача и да пътуват за София след това.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

От БФС коригираха началния час на срещата и двубоят ще започне в 12:30 часа.

"Предвид тежките метеорологични условия в страната през последните дни и с цел осигуряване на максимално добри условия за привържениците, съвместна експертна група от БФС, ПФЛ и Нова Броудкастинг Груп отправи предложение към Спортно-техническата комисия за промяна в началния час на двубоя от XІX кръг на ППЛ между отборите на Левски и Черно море. В резултат на това бе взето решение по изключение срещата да се състои от 12:30 ч. на 11 февруари (събота) на ст. „Ивайло“ във Велико Търново. Останалите дати и часове на двубоите от кръга в ППЛ остават непроменени", се казва в становището на футболния съюз.

 Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК