ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, обяви, че компанията преотстъпва мястото на екипа на "сините", на което стои логото й, за да може то да бъде използвано за специална фланелка по случай 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Oще в мача с Черно море в събота футболистите на Левски ще играят на гърдите си с лозунга „Левски е вечен“, а не с Palms Bet.

Лъчезар Петров обяви, че компанията отстъпва мястото върху екипите, където „ще изгреят изконните клубни ценности“ .

Цялото изявление: 

"Уважаеми левскари,

Преди точно година ПФК Левски постави на гърдите си лозунга „Левски е вечен“ и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини „синята“ общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на Левски. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с ПФК Левски посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу Черно море във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България.

С уважение,

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор на Palms Bet

Генерален спонсор на ПФК Левски“.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Уважаеми левскари, Преди точно година ПФК „Левски“ постави на гърдите си лозунга „Левски е вечен“ и с него извоюва...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Четвъртък, 9 февруари 2023 г.