Голям скандал гръмна в Левски. БЛИЦ научи за неприятни сцени, разиграващи се в отбора на "сините" до 19 години, воден от Димитър Телкийски. Треньорът си позволявал да обижда грозно футболистите си. От известно време Мечо се държал странно спрямо възпитаниците си, които постоянно хокал, дори и при победи.

Преди дни Левски U19 отстъпи с 1:2 на ЦСКА в дербито и изостана сериозно от "червените", които оглавяват класирането в Елитната група до 19 години (б.р. - "сините" са с 8 точки по-малко). Поражението ядосало доста Телкийски, който обвинил футболистите си в бойкот. Дори зачекнал трима и не ги включил в групата за вчерашния мач с Дунав (Русе), спечелен с 5:3.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Мечо си позволил грубо отношение спрямо талантите, използвайки грозни обиди на висок тон: "путьовци", "мижитурки" и др. Юношите логично са афектирани и недоумяват как изобщо Телкийски си помислял, че го бойкотират, при положение, че те страшно много искат да побеждават и да свалят ЦСКА от върха. Доказателството е вчерашният успех над Дунав. Треньорът обаче отново не бил доволен и остро критикувал подчинените си.

Все още не е ясно дали шефът на школата Йончо Арсов е уведомен за случая. Бившият помощник на Красимир Балъков изгледа от трибуните "синия" успех над русенци вчера.