Националът Станислав Иванов няма да подновява договора си с Левски, който изтича в лятото на 2021 година, научи БЛИЦ. 

21-годишният атакуващ футболист, който вече няколко месеца е принуден да търпи унижението да гледа отстрани мачовете на любимия си клуб, ще продължи развитието си в друг клуб. Така Левски ще изпусне голяма сума, тъй като Иванов ще си тръгне от "Герена" като свободен агент. 
 
Утехата за Левски все пак е, че при евентуален негов бъдещ трансфер от новия му отбор в друг клуб след време, "сините" ще вземат 20 процента от сумата, платена за правата му. Този дял се полага на тима от "Герена" като първия му професионален договор извън родния му клуб.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Припомняме, че ръководството на "сините" и по-специално Наско Сираков вдигна мерника на Станислав. Причината е, че той отказа трансфер през лятото в Ерцгебирге (Ауе). Немският клуб искаше да привлече Иванов, който обаче категорично отказа да заиграе в тима от Втора Бундеслига. Така Стаси се озова във "фризера" на "Герена" и не играе в официалните мачове. 

Отказът да поднови договора си с Левски е неговият контра удар, за това че незаслужено е изваден от състава. А в същото време треньорът на младежкия национален отбор Александър Димитров залага редовно на него, независимо, че е зачеркнат в клуба си.

Практиката Станислав Иванов да бъде оставен извън състава на Левски заради това, че е отказал трансфер, е неандерталска и наподобява методи от миналото. Тепърва в Левски ще берат плодовете на прегрешенията си, както БЛИЦ алармира още преди месеци. На "Герена" уж обещаваха, а и обясняваха, че ще разчитат на юношите си, а само след няколко мача ги забиха на пейката. Куриозното бе, че предишният треньор Георги Тодоров, който най-много ги критикуваше, е човекът, който най-много ги познава и както се казва - ги е отгледал от малки. Защото точно той им беше наставник и в школата и познава отлично потенциала им.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството