Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров коментира нулевото равенство с ЦСКА. Той защити Ивелин Попов за пропуснатата дузпа в края.

"Съжалявам за изпуснатата дузпа. Ние искахме повече победата и в по-голямата част от мача притежавахме контрола върху топката. И ударите, които отправихме към вратата на ЦСКА бяха повече от тези към нашата, но отново наистина това е наша слабост. Който не е бил дузпа, той не я изпускал. Става нещо като лоша традиция. Трябва да вземем мерки", коментира Боримиров при тръгването си от Националния стадион.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков пък не бе забелязан да присъства на дербито.

"Спомняте си Мъри 2004-а година като започна как беше. Всяко начало е трудно. Въпросът е, че трябва да го подкрепим Топчо и да застанем зад него. Ние сме го направили и му вярваме. Благодаря на цялата синя общност и на феновете, които бяха на стадиона. Видяхте техния отбор е на първо място и колко фенове имаха, а ние сме четвърти и ние колко имахме. Бяхме с две-три хиляди повече от тях“, каза Боримиров.

Попитан за войната по високите етажи в Левски, която доведе до напускането на треньора Станимир Стоилов, Боримиров отсече: "Моля ви, не казвайте думата война. За мен война означава нещо много сериозно. Не използвайте тези клишета. Не искам да взимам отношение, живеем в демократична държава, всеки има право да изказва своето мнение", коментира още той.

"До последно очаквах, че Мъри ще размисли и дори да е взел решение да се махне, да го направи след края на полусезона. Топчо ще остане поне до края на сезона, после ще мислим“, добави Даниел Боримиров.