ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят на Левски Ивелин Попов обяви, че той е главният виновник "сините" да не спечелят дербито с ЦСКА. 35-годишният футболист се превърна в грешник за тима си, пропускайки дузпа в 90-ата минута. 

Ветеранът не пропусна да коментира и стила на игра на противника, добавяйки, че най-вероятно треньорът им е забранил да бият удари в противниковата врата.

"Изпуснах дузпа. Аз съм главният виновник да не спечелим трите точки. И в Русия съм изпълнявал дузпи след 90-ата минута. Не е напрежение. Ударът беше слаб. Вината е моя, а не на треньора. Може би вратарят е анализирал как съм бил предната дузпа, но пак казвам - ударът не беше добър", коментира Попов.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Направихме добър мач, особено второто полувреме. Тази подкрепа, която ни дават феновете, е безценна. Нито един друг клуб не притежава такава публика", каза нападателят. 

"Ние сме разочаровани от това равенство, а те се радват, че не загубиха", каза Попов, жегвайки "армейците".

"Дай Боже да влезем в шестицата и ще имаме още един мач с тях", добави той.

"Напускането на Станимир Стоилов е голямо сътресение за клуба, но животът продължава. Трябва да излезем от ситуацията", каза Попов, след което коментира играта на противника - "Може би такъв им е стилът - без да бият удари. Такива са били указанията на треньора им".

"Предстоят още 9-10 мача - убеден съм, че ще има много победи и красиви игри. Моят договор с клуба е до 2024 година”, завърши Ивелин Попов. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК