Спортният директор на Левски Даниел Боримиров похвали футболистите на "сините" след постигнатия обрат над ЦСКА - 2:1. Директорът в клуба от "Герена" обаче не пропусна да се заяде със съперника. "Отдавна не бяхме вкусвали победата срещу ЦСКА-София-Ловеч-Етрополе. Затова тази победа е толкова сладка. За мен е радващо, че днес предвид празниците и трите почивни дни, нашите фенове бяха тук - на стадиона. Искрено им благодаря за подкрепата, която оказаха на отбора", коментира Боримиров.

Той изтъкна, че смяната на Елин Топузаков с Николай Митов е изцяло негово решение. "Футболистите доказаха, че имат характер, че имат сърце и душа за Левски. През последните няколко дни ми беше много трудно. Един приятел ми каза, че ще ми се наложи да вземам съдбоносни решения. Аз го взех и мисля, че не сгрешихме. В сравнение с предходните мачове днес имаше коренно различен Левски. Да, назначаването на Митов е чисто мое решение", обясни Боримиров.

"Елин Топузаков си свърши работата, не мога да кажа друго. Факт е, че нямаше резултати, трябваше да се взимат съдбоносни решения", добави шефът в клуба от "Герена".

"Като се изключат първите 20-ина минути, в които играхме по-стъписано, играхме по-добре и повече търсехме победата. Митов стартира доста добре. Предстои дълга седмица, в която да изчистим доста неща от играта си, за да може Левски да заприлича на добър европейски отбор. От футболистите се иска точно това – да показват сърце и душа. Това е нашият девиз", каза Борето.

"Наблюдавам Ники Кръстев от две години и половина, когато беше в дублиращия отбор. Върви нагоре с помощта на нашите треньори Павлин Иванов и Вальо Захариев. Левски не би трябвало да се притеснява за вратарския пост през следващите 7-8 години", добави шефът.

"Докато Левски има теоретични шансове да гони титлата, ще го прави", каза още Боримиров.

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига