Левски има сили да спечели този сезон титлата и Купата на България. Това смята Даниел Боримиров. Легендата навърши преди няколко дни 50 години и даде интервю за "Хоризонт". У нас той е носил екипите на Бдин и Левски, а в чужбина е играл за Мюнхен 1860. В кариерата си Боримиров има записани 525 мача със 118 отбелязани гола. Шампион е пет пъти с Левски, толкова пъти е печелил и Купата на България. Участник е на световното първенство в САЩ през 1994 година.

"Чувствам се добре, сякаш съм на 40 години. Промяната може би е чисто физиологически. Чувствам се зареден с енергия и искам отново да работя във футбола. Пожелавам си здраве - на себе си, семейството и всички хора около мен. Връщам се към спомените и успехите като футболист и това, което съм постигнал. Най-често го правя, когато съм в компания с близки приятели", каза Боримиров. 

"Не съжалявам за нищо в кариерата ми на футболист. Отдадох голяма част от живота си на Левски и Мюнхен 1860. Благодарен съм и на Бдин (Видин), откъдето тръгнах към Левски. Левски ми е на сърце и следя това, което се случва в клуба. Хората, които сега са в Левски, и с новите попълнения да помогнат на тима да постигне успех този сезон. Левски винаги е разчитал на привържениците си. Все едно да отидете на театър, да сте актьор и да няма публика. Същото е с Левски. "Сините" винаги са разчитали на привържениците си, които вярвам, че ще продължат да подкрепят любимия си отбор", добави Борето. 

 

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020