Нападателят на Левски Валери Божинов е дал почти цялата сума от 15 хиляди лева, която беше необходима за откупуването на последната титла, спечелена от "сините". Това стана ясно от последната публикация на Националния клуб на привържениците на Левски. Преди дни те подеха инициатива за връщането на шампионския трофей, който през 2013 г. бе разигран на благотворителен търг по време на "Синята Коледа". Ценната купа вече е при феновете от НКП, които благодарят на Божинов за оказаната финансова подкрепа.

През годините звездата многократно е давал пари за различни инициативи на "сините", показвайки колко много обича Левски. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Шампионската титла от 2009 година е в нашите ръце. НКП върна трофея, който беше спечелен от Георги Иванов, Емил Велев, Даниел Боримиров и компания.
Благодарим на едно голямо синьо сърце, което реагира светкавично. Валери Божинов даде огромна част от тези 15 000 лева, за което сме му безкрайно благодарни. Валери за пореден път показа, че е мъж, на който синята общност може да разчита. Перфектен, Феноменален, Левскар!", написаха от Националния клуб на привържениците на Левски.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 

 

Шампионската титла от 2009 година е в нашите ръце. НКП върна трофея, който беше спечелен от Георги Иванов,Емил...

Публикувахте от Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) в Четвъртък, 11 март 2021 г.