Асен Букарев, който води Левски при загубата с 0:2 от Верея в Стара Загора, разкритикува играчите за представянето им и защити бившия треньор на "сините" Николай Митов.

"Първо искам да се извиня на публиката. Днес имаше много хора. Извинявам се от мое име и от името на футболистите. Много неприятна загуба. Нищо не вървеше днес. През второто полувреме за нас бе много трудно да пробием техния блок. Както казва Ники Митов - тази игра се брои на голове, а не на центрирания и пасове на крак. Много съжалявам", съжаляваше Букарев след двубоя.

"Разбирам, че не е имало засада при нашия отменен гол. Щяхме да се върнем в мача, но толкова - повече не мога да коментирам. На Левски от доста години му липсват лидери - като изключим един Роман Прохазка, който отново трябваше да покрива дупки. Другите трябва да разберат, че не са достатъчни само индивидуални качества. Трябва да играят и като отбор", обяви Букаров, който поясни, че има покана да остане в екипа на новия треньор Делио Роси, но още няма нищо конкретно.

Относно треньорските рокади на “Герена”, Буки каза: “Искам да пожелая успех на едни много честни момчета - Ники Митов и Мариян Христов. Бяха жертва на този сценарий, който се повтаря вече няколко години в Левски. Добре е, че сега Спас Русев има визия да промени това."

"Може да губим, но поведението ни не може да бъде такова. Когато имаш нов отбор, с толкова много играчи, има нужда от време за сработване. В Левски се искат резултати веднага. На това стана жертва Ники Митов", поясни Букарев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма