Членът на Управителния съвет на Левски Ивайло Цветков гостува в предаването „Арена Спорт“ по БНТ. Той говори за проекта Европейска Суперлига, но засегна и темата за ситуацията при „сините“.

"Трета лига не е била и не е на дневен ред за Левски. Няма опасност за лиценза. Казусът с Хубчев не е застрашителен за него. В Левски сме принудени да отговаряме за някакви слухове. Борбата продължава. Огромният проблем са ни старите задължения, трупани от ръководствата след Тодор Батков", заяви Цветков.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

“Харесва ми идеята за Суперлигата, защото и трите ми любими отбора извън България бяха в тази надпреварата. Рано или късно това ще се случи. За момента той се разпадна заради силата на феновете. Милан има по-малко печалба за изминалия сезон от Кристъл Палас и Шефийлд Юнайтед. Войната тепърва ще се води. За мен е много по-дразнещо смазващото лицемерие на УЕФА, на която ѝ отмъкват кокала. Кой измисли алчността? Именно УЕФА. Шампионската лига е измислена така, че вече да няма Стяуа, Цървена звезда, Астън Вила и т.н. Парите на петро клубовете май не миришат", допълни Нойзи.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството