Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Треньорът на Левски Делио Роси сподели, че не знае в договора му да има включена неустойка при предсрочно освобождаване. Според италианеца оказалият се „ненужен“ след края на миналия сезон Васил Панайотов, който в момента е без отбор, е по-добър от останалия и играл като титуляр срещу Вадуц Антъни Белмонт. „Сините“ победиха с 3:2 в реванша, но с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен тимът от Лихтенщайн се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

“Знам, че е по-добър. Питайте ръководството защо Панайотов си тръгна, а Белмонт остана”, каза Роси по въпроса за раздялата с Васил Панайотов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Не съм спортен директор. Аз съм треньор. Ако ми кажат, че трябва да съм спортен директор, тогава моята функция ще бъде променена. Ако ми поискат мнението за даден футболист, ще си го дам. Но ние правим някакъв процес в момента. Имам отлични отношения с президента. Не трябва да забравяме, че той е президент, а аз - треньор”, допълни италианският специалист.

“Трябва да си прегледам договора по-добре. Не знам там да има някаква неустойка”, завърши Роси във връзка с това дали може да търси обезщетение при евентуално уволнение.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига