Треньорът на Левски Георги Дерменджиев даде пресконференция преди мача с ЦСКА, който е в събота от 17:15 часа на "Васил Левски". Наставникът на "сините" определи двубоя като всеки друг и коментира видеото, което се появи с участието на Иван Горанов.

"В такъв мач фаворити няма. Не мисля, че ще имаме предимство, защото съперникът игра мач през седмицата. И двата отбора ще са в добра форма. ЦСКА ще бъде много концентриран. Мачът с Ботев няма нищо общо. Срещу нас психологически ще бъде настроени по друг начин.

Любо Пенев е добър треньор. Умее добре психологически да въздейства на играчите и да им намери точните позиции. Качеството на игра на ЦСКА е значително подобрено", започна Дерменджиев.

"Като заряд този мач е като всеки друг. Искам играчите да бъдат концентрирани и да играят това, което могат. Да зарадваме феновете с добра игра. Всеки мач е важен за нас, всеки резултат е важен, всяка точка е важна", каза още специалистът.

"Имаме проблеми с контузени и наказани. За момента списъкът ни с контузени се запазва. Но на терена ще има 11 човека. Юруков и Станислав Иванов може отново да са титуляри. Когато тези момчета се представят добре, ще бъде направено така, че да имат повече игрови минути", обясни Дерменджиев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Оставете съдиите да свирят нормално. Много коментираме преди и след мачове. Нека си свирят каквото виждат", продължи треньорът на Левски.

"Видеото на Горанов е отпреди 4 години, не знам на колко е бил той тогава. Този, който го е изкарал, нямам представа какво е целял. Това е едно нормално момче, тренира, изключително съвестен и отговорен мъж е. Всички в отбора сме зад него. Тези хора да го показвали когато е станало. Но вие сте разумни и знаете защо излиза точно преди този мач. Но той е наказан и няма да вземе участие", каза Дерменджиев по адрес на Горанов. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019