Спряганият за нов треньор на националния отбор на Босна и Херцеговина, но поел родния Левски, словенски специалист Славиша Стоянович разкри причините за избора си. Пред босненския сайт Reprezentacija.ba треньорът на "сините" призна, че "дребни неща" и сума от порядъка на хиляда-две хиляди евро са попречили в миналото да поеме местния Железничар (Сараево).

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Преговорите бяха доста сериозни. Бях готов да дойда и съжалявам, че в крайна сметка тази история не се сбъдна. Заседна около някои дребни неща. Проблемът бяха хиляда-две хиляди евро. А аз не поисках някаква огромна сума, но това вече е зад мен. Въпреки че всички предишни преговори се провалиха, един ден се виждам в Босна и Херцеговина. Имам желание да работя в тази страна", разкрива Стоянович.

Той се похвали с това, че е избрал да се върне в Левски, определяйки го като рядка възможност.

Бях в Левски преди две години. Тогава бяхме на прав път, играехме хубав и симпатичен футбол, но в крайна сметка се разделихме по странен начин. Оттогава имам чувството, че трябва да довърша работата си. Затова не се поколебах много, когато получих нова възможност. Между другото, рядко е треньор да се завърне в Левски. Може би съм вторият или третият в историята, получил такъв шанс, и това е голямо признание за мен. При предишния си престой в Левски бях очарован от феновете. Това е любов, която рядко се среща някъде", заяви Стоянович пред Reprezentacija.ba.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството