Юристът Михаил Тодоров, който от днес е част от Надзорния съвет на Левски, обясни, че е получил покана да работи на "Герена" от Васил Божков и Георги Попов. Той каза, че трябва да се запознае с детайлите около дружеството. 

"Може да се каже, че съм представител на фенове в Надзорния съвет. Досега съм бил фен, който е посещавал мачовете. Ще трябва да помагам на Левски за неговото развитие със задачите пред отбора и тяхното изпълнение. Все още не мога да кажа каква е визията ми за Левски, тъй като преди час бях избран в Надзорния съвет. Тепърва ще навляза в детайлите и всичко, което касае клуба, за да мога да бъда полезен", каза Тодоров на пресконференцията след Общото събрание на ПФК Левски.

"Да, клубът дължи пари на бивши собственици, може би на по-късен етап ще бъдат търсени точните решения, за да бъдат премахнати тези тежести. Дали ще ме виждате на стадиона? Досега съм бил в сектор "В" и мисля, че ще продължа да ходя там с приятелите ми", добави юристът.

"Васил Божков? Собственик на клуба е Георги Попов, той е вицепрезидент на "Нове Холдинг". Беше разпространена декларация до медиите, че всички структури на компанията стоят зад проекта. Георги Попов е представител на Васил Божков и собственик на Левски, това е. Аз бях поканен и от Божков, и от Попов. Нито за миг не се замислих дали да приема", обясни още Михаил Тодоров. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019