В продажба остават още около 2300 билета за Сектор "А" за срещата с Лудогорец, на която новата трибуна на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде официално открита. Мачът е в събота от 20:00 часа.

"Има голям интерес за билетите. До този момент бяха продадени доста, но все още има около 2300 билети. Има и 100 билета за ВИП местата. Предполагам, че утре или най-късно в сряда ще бъдат изкупени", коментира Иво Тонев при гостуването в "Дарик радио".

"Постарали сме се да стимулираме хората да си купят билети за оставащите 4 мача до края на първенството. 25 лева е билетът за най-хубавите места. Ако си купят за четири мача, пакетът е 80 лева. Т.е. единият мач им излиза почти без пари“, каза шефът в клуба от "Герена".

Както е известно, новата трибуна има около 6000 места.

„За ветераните има отделен сектор. Оставил съм хората от клуба да се занимават кои ветерани да получат места. Мисля, че има над 100 места. Те ще имат безплатни карти. Това е техният дом. Те трява да бъдат уважавани и мисля, че така го правим. За медиите има доста добри места. Но те ще бъдат пуснати в употреба, когато бъдат завършени съблекалните и залите за пресконференции. Засега цялата дейност около мача ще се води в Сектор "В". Ще има телевизионно студио на петия етаж. Над петия етаж ще бъдат коментаторските студия. Това е на височината на деветия етаж на един блок“, каза Тонев.

"Доста хора ще работят на Сектор "А" в събота, около 100. В Сектор "В" и "Б" ще бъдат около 50", обясни още единият от собствениците на Левски.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!