Играчът на Левски Холмар Ейолфсон остана много щастлив от факта, че изигра първите си 90 минути след тежката контузия, която получи през октомври миналата година. Защитникът започна като титуляр за "сините" при  успеха с 3:0 над Черно море от 9-ия кръг на първенството, тъй като Нуно Рейш получи контузия непосредствено преди началото на срещата.

"Беше по-добре отколкото очаквах, ако трябва да съм честен. Вкарахме три гола преди почивката, контролирахме мача след почивката. Това бяха първите ми 90 минути в официален мач за мен. Наистина съм щастлив, че издържах този важен тест за мен. Наясно съм, че не съм във форма. Няма как да влезеш във форма, ако не играеш мачове. Затова съм радостен, че играх тези 90 минути. Различно е в тима от преди година. Имахме добър отбор предните две години. Сега имаме доста млади добри играчи, но трябва да работим много. Има хубави неща, които се случват и извън терена. Положителни са нещата в Левски", каза Холмар.
 
"На контраатака сме много опасни, тримата ни нападатели са добри, технични и получат ли възможност от противника създават проблеми. Това се случи и срещу Черно море. Къде ще сме в края на сезона? Искаме да сме на върха. Харесва ни там, но трябва да работим и да продължим по този път. Важно е да вземем възможно най-много точки и да влезем в добра позиция в плейофите. Сега обаче трябва да печелим колкото се може повече точки", добави бившият исландски национал.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020