Tреньорът на Левски Станислав Генчев похвали футболистите си след победата с 3:2 над Ботев (Враца) в контролата на "Герена". Спецът обаче е притеснен заради новата травма на изключително важния за "сините" Фабио Лима. Крилото напусна игра 25 минути преди края на проверката.

"Изключително съм доволен от трите отбелязани гола, от старанието на футболистите. Вложиха се максимално. Погледнах им данните, вложили са се добре. Неприятното е, че Фабио Лима получи нова контузия. От това не съм доволен. Той се завърна след контузия. Явно пак ще отсъства за по-дълго време. Изглежда като разкъсване или разтежение, надяваме се да е разтежение. Ще видим колко време ще го няма, защото той е изключително важен в това да подобрим отбелязването на повече голове", каза Генчев.

"Когато се играе с настроение и самочувствие, нещата се получават. Днес играха така и затова вкарахме три гола, а и направихме хубави атаки. Даже когато останахме с 10 футболисти, отбелязахме гол и създадохме доста положения. Доволен съм от цялостното представяне на футболистите в днешния мач.

Ще имаме два почивни дни и от вторник започваме подготовка за ЦСКА 1948. Надявам се националните състезатели да се върнат здрави", пожела си Генчев.

Мачът ЦСКА 1948 - Левски е на 15 септември (неделя) от 19:15 часа в Бистрица.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025


* Снимка: Десислава Комарова/Startphoto.bg