Халфът на Левски Георги Миланов сподели след победата над Септември (София) с 2:0 на „Герена“ и класирането за 1/2-финалите в турнира за Купата на България, че до тази фаза са стигнали трите най-добри отбора в страната.

“Радвам се за победата, защото се класирахме напред в надпреварата. Вече при полуфиналите нямаме оправдания, защото са два мача. Искам да благодаря на треньорския и лекарския щаб, че изиграх пълни 90 минути. Правя всичко възможно да се завърна в добра форма, въпреки че ми е още тежко. Септември е много добър отбор. Възхищавам се на такива отбори, които залагат на български футболисти. Създаде се хаос в началото, но после съумяхме да спечелим двубоя“, заяви Миланов.

„Всеки един гол ми дава по-голяма увереност. Важно бе да отбележа, за да се почувствам по-добре. Предстои ни дерби в неделя и бе добре, че успяхме да съхраним сили. В момента имаме много добър отбор, в който играят млади български футболисти и чужденци. Надявам се всички да сме здрави и да вдигнем още нивото. В момента на полуфиналите сме трите най-добри отбора. Пожелавам успех на Берое и Славия, нека по-добрият победи. С идването на г-н Стоилов целта е да се класираме за Европа. От нас зависи по какъв начин ще го направим. Сега виждате много по-добър Левски. Познавам го от много време и не бе тайна, че ще промени много неща. ЦСКА имат добри чужденци и разчитат на индивидуалната класа на играчите си, което им помага, но се надявам да победим, каза халфът на сините.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022