Халфът на Левски Мартин Райнов донесе победата с 1:0 над Черно море с първото си попадение за "сините" в официален мач. Той наказа "варненци" в 23-ата минута и тимът на Петър Хубчев се класира на 1/4-финалите за Купата на България. 

"Това беше един от най-трудните ни мачове, много важен за нас. Спечелихме победата с повече борба и желание. За мен е много сладък този гол. Преди всеки мач в мислите ми е това, че трябва да вкарам. Днес топката просто дойде при мен и стрелях, за да отбележа", коментира Райнов.

"Днес бяхме агресивни и заслужавахме да победим. Ако искаш да спечелиш Купата на България, трябва да печелиш срещу всеки отбор. Нямам предпочитания за съперник на 1/4-финалите. Никога не се предаваме, играем и за Купата, и за шампионата. Чувствам се добре физически, готов съм и за неделния мач (б.р. - домакинството на Витоша)", каза халфът. 

"Имахме разговор с ръководството на клуба за договора ми. Желанието ми е да остана в Левски. Мисля, че по-скоро да, ще остана", добави Мартин Райнов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020