Капитанът на Левски Веселин Минев сподели впечатленията си за първата част от зимната подготовка, която тимът проведе в Агия Напа. Защитникът смята, че всеки един играч в отбора се раздава на 100% в тренировките, като отличи новите попълнения.

“Очакваме контролните срещи, за да изчистим облика на отбора. Надявам се, най-важното, че всички ще се върнем здрави. Подготовката за момента върви много добре, всеки се раздава на 100% и треньорите са доволни. Новите футболисти показаха качества. Аз лично като капитан съм доволен от тях. Конкуренцията не ме притеснява. Винаги е добре, когато в състава има двама души на един пост”, коментира един от най-опитните в селекцията на Елин Топузаков.

“С Антон Огнянов не се засякохме при първия му престой на “Герена”. Единствено от него зависи дали вторият му опит ще бъде успешен. Разбира се, че целта на всички е да станем шампиони. Ще се борим докрай, за да я изпълним. Всичко зависи от нас, защото разликата не е толкова голяма. Ако кажа, че не следя какво се случва в Лудогорец, ще излъжа, но чак задълбочено и с интерес - не. Щом изоставаме от разградчани, значи има нещо, което ни липсва в момента”, допълни още Минев.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига