Капитанът на Левски Живко Миланов навърши 35 години вчера, когато беше 90 минути на терена при победата с 4:1 над Дунав в Русе. За опитния защитник това беше мач №200 в родния елит, всичките с екипа на "сините". Опитният бранител получи специална награда от шефовете на клуба-домакин, но заяви, че време за почерпки и купони няма. 

Миланов и съотборниците му насочват сили към реванша с Ружомберок от Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 19:30 часа. Левски спечели с 2:0 в Словакия. 

"Благодаря на момчетата за изразителната победа, но няма време за почерпки. Чувствам се добре на 35, ще видим как ще е занапред. Забравяме рождени дни и победи, защото предстои мач с Ружомберок, към който се насочваме директно", заяви Миланов и анализира битката в Русе. 

"Има още какво да се желае, не сме в оптимална форма", каза притеснителните думи за "синя" България опитният защитник.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Теренът в Русе беше доста тежък, защото цял ден валя. На места имаше и локви. Важното е, че победихме и зарадвахме привържениците си", добави десният бранител и говори за предстоящия мач с Ружомберок. 

"Готови сме за тази битка, но трябва да осъзнаем, че тя ще е по-тежка от предишната. И това е така, защото нашите фенове няма да бъдат на трибуните. Много трудно се играе на празен стадион, но се надявам да излезем победители", заяви Миланов. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери