Капитанът на Левски Иван Горанов говори пред журналистите след прибирането на отбора от Кипър, където "сините" бяха на дълъг подготвителен лагер.

"В момента между нас футболистите всичко е наред, има добра атмосфера. Има добра енергия и мислим само как да започнем първенството. Уверили са ни, че всичко ще бъде наред", каза Горанов и говори за обстановката в съблекалнята - "Подкрепяме се във всеки един момент. В такива ситуации отборът трябва да е силен и да е колектив. Заедно трябва да излезем от такива ситуации, сплотени сме, стараем се и искаме да сме в най-добро състояние за първенството. Колективът е на добро ниво, по-добро от миналата година. Райнов и Божинов са много добри футболисти, с характер и ще помогнат много на отбора."  

"Независимо дали си българин или чужденец, трябва да играеш със сърце. Българските футболисти знаят, че Левски е велик клуб и трябва да се играе по-различно за Левски. Не мога да кажа нищо за никой от моите съотборници, всички тренират, раздават се и се стараят", завърши Горанов. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019