Треньорът на Левски Петър Хубчев предупреди футболистите си, че и един процент подценяване на реванша с Ружомберок може да е фатален. Мачът е утре от 19:30 часа на "Герена" при закрити врати. "Сините" спечелиха с 2:0 преди седмица като гост в Словакия. 

"Отборът е достатъчно добре подготвен, за да изиграе поне първите мачове на 100 процента. Възможно е Костов да излезе от първата минута, но едва ли ще разкрия голяма тайна, ако кажа, че това момче стиска зъби и играе на инжекции", каза Хубчев. 

"За Дени Алар ще решим след тренировката. Моята информация е, че всички без Холмар ще тренират", продължи треньорът на Левски. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Точки не можем да загубим, можем да загубим всичко. За мен двубоят не е приключил. Трябва да бъдем максимално концентрирани и се стремя да го предам и на отбора. В никакъв случай не си правя илюзии. Един процент подценяване ще бъде фатален. Най-важната задача е да излезем сериозни от първата минута. Едва ли можем да променим нещо кой знае какво в тактическо отношение. Има тактически изненади понякога, но е важно самото изпълнение. Не разполагаме с много варианти за промени в тактическо отношение”, каза Хубчев, който коментира по следния начин заканите на словаците: “Намирам за добре, че искат да ни отстранят. Това е част от мотивацията. Аз бих постъпил по същия начин. Това е част от спортната психология. По-добре ли ще е ако кажат, че идват на екскурзия? Ние няма да им повярваме. Тези закани ги приемам напълно сериозно. Дано ни мотивират още повече.” 

"Те са физически много мощни футболисти. Радващо е, че не се огънахме и не избягахме от тая борбеност в първия мач. Не са лоши футболисти", каза още Хубчев.

Относно селекцията и дали Левски най-после ще привлече нов нападател, Хубчев беше лаконичен: "Утре ще знам повече за нови футболисти, каквото и да значи това."

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери