Tреньорът на Левски Петър Хубчев говори след триумфа на "сините" в четвъртфинала от Купата на България срещу Лудогорец с 6:5 след дузпи (0:0 в редовното време).

"Бушуват емоциите, трябва да ги потиснем, няма време за тях. Мисля, че изиграхме един тактически много дисциплиниран мач. Знаехме как трябва да изглеждаме. За разлика от предните мачове сега се получи 100%“, коментира Хубчев.

„Доволни сме от всички. Може би ще продължим с ротациите, тъй като имаме много проблеми. Въобще не сме тренирали дузпи, честно казано, не сме се замисляли дори. Едва ли те ще станат с няколко тренировки. До голяма степен късметът играе. Трябва сериозно да се бият дузпите, каквото и да стане. Мисля, че точно това се видя. Футболистите показаха, че са концентрирани максимално в професията си“.

„Аз избягвам коментарите за публиката, но за първи път усетих, че точно в тоя момент вдигнаха играчите. Точно феновете бяха причината“, призна треньорът на Левски.

„Въобще не мислим за съперника ни на полуфинала. Тренировката утре ме интересува повече, имаме друг мач“, завърши Хубчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020