Левски и Петър Хубчев се очаква да се разделят още днес или утре, научи БЛИЦ. Двете страни вече водят преговори относно неустойката на треньора, който има действащ договор с клуба за още 1 година.

На пресконференцията си по обяд новият собственик на "сините" Наско Сираков загатна за задаващата се треньорска смяна, както и обяви, че повече няма да се разчита на спортния директор Ивайло Петков.

Раздялата с Хубчев е напълно очаквана заради разочароващото представяне на отбора. Снощи Левски падна с 0:2 от Локомотив (Пловдив) в първи полуфинал за Купата на България, което още повече утежни живота на героя от САЩ`94, недолюбван от голяма част от феновете.

Все по-близо до завръщане на "Герена" е Ясен Петров, научи още БЛИЦ.

Има и друг вариант - временно начело на отбора да застане Георги Тодоров, който да доизкара настоящия сезон. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Първо в БЛИЦ: Ясен Петров на 99,99% треньор на Левски

Най-четената агенция отдавна съобщи, че Пловдивския Джанини ще застане начело на "сините". Специалистът, който на 23 юни ще навърши 52 години е доказан треньор, който при предишния си престой на "Герена" изведе Левски до последния му незабравим триумф в Европа. През сезон 2010/2011 „сините“ играха в груповата фаза на Лига Европа, където бяха на крачка от продължаване в следващата фаза. Под ръководството на Ясен Петров столичният гранд отстрани последователно Дъндолк, Калмар и АИК, а в групите надви Гент и Спортинг (Лисабон). След края на сезона спецът все пак напусна „Герена“, а отборът бе поет от Георги Иванов-Гонзо.

Петров е без отбор от юли 2019 година, когато се раздели с Шъдзяджуан. В Китай той постигна големи успехи, а за последно води български клуб през 2013 г. - Ботев (Bpаца), който пое след престоя в Левски.