Треньорът на Левски Петър Хубчев разкритикува футболистите след загубата с 0:2 от Локомотив в Пловдив в първия полуфинален двубой между двата тима от турнира за Купата на България. Според Хубчев срещата на „Лаута“ е била предрешена основно с това, че тимът не е взел едно единбороство и не е спечелил една „втора топка”.

„Ние отстъпихме първото полувреме. Бяхме далеч от противника, закъснявахме, не влизахме в единоборствата – там бяхме слаби. Левски игра десетина минути не вяло, но бяхме далеч от противника. Първите 10 минути горе-долу добре стояхме, но след това… много далеч от тях. Не спечелихме една втора топка”, започна специалистът.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Да кажем, че това е стечение на обстоятелствата. Положения имаме, но трябва да започнем да вкарваме. Повече увереност им е нужна на играчите ни. Липсата на Паулиньо и Живко Миланов е част от неприятните неща, случващи се при нас, но няма да ги коментирам. Мачовете са така подредени, че са достатъчно тежки. Нека мислим за следващия мач. Трябва да бием най-после в него”, завърши Петър Хубчев.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2019/2020