Бившият столичен кмет Стефан Софиянски, известен като голям почитател на Левски, говори за бъдещето на клуба. Той каза, че китайски инвеститор се интересува от "сините".

"Най-добрият път е истината. Казвай нещата както са, щом всичко е в ред. Сега на 3 февруари е идеалният момент да се обяви структурата на Левски, да се обясни пред акционерите, а и в публичното пространство, за да нямаме никакви притеснения", каза Софиянски при гостуването си в студио "Дерби".

"Чувам, че един сериозен китайски инвеститор се е заинтересувал. Даже знам и кой е. Трябва да се използва този момент. Китайците търсят експанзия в Европа, търсят да правят инвестиции. Това трябва да се използва, може би не само от Левски, а и от други футболни клубове. Не се срамуват да го правят това английските и италианските отбори, ние също не бива да се притесняваме. Но трябва да се притесняваме от тази тежка инвазия на безименни чужди футболисти", добави бившият служебен премиер, който в края на 90-те години имаше амбиция да смени Иван Славков начело на БФС.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига