Божидар Краев ще остане поне още поне един сезон на "Герена". Това съобщи мениджърът му Джон Ингълс. Шотландецът е бивш футболист на Левски, а от вчера представлява и друг "син" талант - Станислав Иванов.

"За Божидар е много добре, че вече година и половина играе редовно в Левски и натрупа безценен опит. Всички постоянно говорят за него, че отива в този или онзи клуб, което са пълни глупости. Преди малко имах възможност да говоря с Георги Иванов и му казах, че за момента Божидар трябва да остане, за да натрупа още малко опит, след което клубовете сами ще дойдат за него", обясни Ингълс пред "Спортал".

"Това ще е изключително важна година за него. Той трябва да стане мъж, сега е все още на 18, скоро ще стане на 19. Важно е и на каква позиция ще го използва Люпко. Така че няколко са нещата, които ще са решаващи за бъдещето му", добави шотландецът.

Относно Станислав Иванов агентът обясни: "Той е много млад футболист. Моят съвет към него ще бъде да намери начин да си спечели колкото се може повече игрови минути в първия отбор, с който тренира всеки ден. Специално искам да отбележа, че харесвам много това момче заради характера и поведението му на терена. Има скорост и според повечето футболисти, с които имах възможност да разговарям, е фантастичен в завършващия удар."

  Крайното класиране, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!