Легендата на Левски Кирил Ивков се изказа остро срещу старши треньора Стойчо Стоев. Ивков следи отблизо изявите на "сините", гледа всеки техен мач и не е никак доволен от видяното дотук през пролетния дял. Бившият защитник на Левски не счита за нормално любимият му отбор да трепери до последно за мястото си в Европа.

"Като се замисля, май имаме само едно силно полувреме от шест мача през пролетта - едното срещу Черно море. Това е. В другите мачове отборът не ми хареса. Какъв е този страх, с който се играе, не мога да разбера. На "Герена" чакаме да поведем на Пирин (Благоевград) с 2:1, за да заиграем. Не е нормално това нещо", коментира пред “Меридиан мач“ Кирил Ивков.

"Защо има толкова контузии? Част от проблема е, че Стойчо не виждам да е повторил състава си в два поредни мача. Това донякъде е и заради контузиите. Защо постоянно играчите ни са с травми? Къде и как ги намират такива, че след цяла подготовка или не са готови да играят, или пък са преуморени и се травмират", допълни още легендата на 26-кратните шампиони на България.

"Ако има нещо, за което оправдавам Стойчо, това е фактът, че в Левски се изредиха сигурно 50 футболисти за година и половина. Това е прекалено много. Нещата на "Герена" не са добри в момента. Можем да се радваме само, че конкурентите ни за второто и третото място не са на ниво, защото в противен случай може да останем пак извън Европа", завърши двукратният Футболист номер 1 на България.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!