Председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев изрази недоволството си от условията на стадион "Славия". Членът на Управителния съвет на "сините" атакува боса на най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов. Колев съобщи, че БФС и УЕФА ще разследват Славия заради феновете на Левски.

„Чичо Венци е голям тарикат с голяма уста, когато става дума за Левски. Левски е начинът му да спечели 5 минути слава. Обаче сега да видим дали няма да "спечели" и джакпота. Тъй като ни писна вече - никой не брои хората на стадиона за живи, търсим начини да защитим правата им. С нас в събота на Славия - Левски беше представител на „Съпортърс Дайрект", които от името на УЕФА изпълняват проекта SLO или „Връзки с привържениците".

Той е задължителен за лицензирането на клубовете. Човекът е описал това, което е видял и го е пратил на БФС и УЕФА. Също и до нас. БФС предупреди клубовете само преди седмица, ама чичо Венци си прави оглушки. В доклада, който ще преведем и разпространим, си е описано какво е нарушено и защо е застрашен животът на хората. Хайде сега да видим БФС какво ще направи по въпроса! УЕФА също ще гледа. Висша лига ли? Боже, Господи!", написа във "Фейсбук" Васил Колев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!