ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Една от най-големите фенски фракции на Левски изрази недоволството си от поведението на ръководството на клуба заради декларацията срещу "синята" легенда Георги Иванов-Гонзо.

Организация „Ултрас Левски“ публикува в социалните мрежи позицията си в подкрепа на бившия нападател на тима от стадион „Георги Аспарухов”.

Феновете реагираха по следния начин: "Нашата организация твърдо се противопоставя на днешната "позиция", изразена в официалните канали на ПФК Левски, относно една от легендите на нашия вековен клуб - Георги Иванов".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Още от изявлението на "Ултрас Левски":

"Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато трябва да се нападне "наш". Не става ясно кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клуба да "осъжда" изказване на Гонзо, което няма нищо общо с клуба. Изказване, изкарано от контекста, в което се твърди, че в националния отбор трябва да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби. Нима това не е така и клубът ни осъжда това? Нима това в момента е най-големия проблем на ПФК Левски? 

Очевидно най-лесно е да хвърляме кал върху нашите легенди, докато кротко и услужливо си мълчим срещу тези, които с години бълват лай*а върху отбора и неговите привърженици!

Призоваваме администрацията на ПФК Левски да се съсредоточи върху огромните проблеми от всякакво естество налегнали клуба и да спре да се изявява като морален стожер и последна съдебна инстанция!

Кога на Гонзо паднете, паднете...."

 

Нашата организация твърдо се противопоставя на днешната "позиция", изразена в официалните канали на ПФК "Левски",...

Публикувахте от Ултрас Левски в Петък, 27 януари 2023 г.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023