Голяма е вероятността тази вечер към лагера на Левски в Хърватия да се присъедини нов футболист, който да вземе участие в утрешната проверка на "сините" с Подбескидзе, твърди "Спортал". Футболистът е хърватин и играе на позицията ляв защитник, на която наставникът Славиша Стоянович търси опция за пролетния дял. 

В момента спортно-техническият щаб на Левски в лицето на Славиша Стоянович и Живко Миланов търсят нови футболисти, с които да разширят състава и възможностите за тактически промени. Стоянович се нуждае от ляв, десен, централен защитник, както и от офанзивен халф, който да борави с топката. 

В същото време "Котаспорт" твърди, че мениджъри са предложили Фернандо Костанца. За момента „сините“ не са взели решение за отправената им оферта и не е ясно дали изобщо ще направят конкретни стъпки за евентуалното му привличане.

22-годишният бразилец за последно е играл в местния гранд Ботафого. Има изкаран период в Лил, където обаче е бил част единствено от втория отбор и се е завърнал в родния си клуб.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021