Левски (Чикаго) отново демонстрира класа и победи със 7:3 като гост аутсайдера в първенството на Премиер лигата в САЩ за над 30-годишни - Реал 1957. Хеттрик за “сините” отбеляза легионерът Бато Радонич, а по два гола вкараха Душан Обрадович и Мартин Минков, информира Chicago.bg.

Първото полувреме завърши с 5:1 в полза на българите. Логично през втората част последва отпускане и левскарите доиграваха мача. За Реал два от головете дойдоха след контраатаки и един от пресилена дузпа.

“Този месец изиграхме много важни двубои, спечелихме всичко, но си плащаме и цената за това. Преди този мач имахме двама футболисти с червени картони и трима контузени, всичките от основния състав. Бяхме убедени, че ще победим последния в класирането, но срещу нас всеки отбор иска да изпъкне и да направи най-добрия си мач. Начинът, по които се радваха играчите на Реал след края на срещата показва, че са изиграли добър мач и са доволни от трите отбелязани гола”, коментира организаторът на Левски (Чикаго) Николай Василев.