ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ръководството на Левски се отказа от идеята да отзове част от националите си, за което намекна треньорът Станимир Стоилов след загубата от Славия (1:2).

"Сините" имат мач с Вихрен за Купата на България в събота, но ще се справят с наличните футболисти. 

Така няма да се стига до още напрежение по оста Левски - БФС, което и без това е доста голямо. Роналдо бе заменен принудително в мача със Славия. Изследванията му обаче са показали, че няма сериозен проблем и няма причина да не може да вземе участие в срещата с отбора от Сандански.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Разбира се Роналдо, който не е пропуснал нито един мач от началото на сезона, ще трябва да почива няколко дни. Вчера той въобще не се появи за тренировката на "Герена", където съотборниците му подновиха тренировки на фона на бурните дебати, които течаха в салона на ВИП ложата на Сектор "А". Ако нещата с бразилеца бяха по-сериозни, то от Левски щяха да привикат Марин Петков от лагера на националния отбор след мача с Кипър.

"Имаме достатъчно халфове. Трябват ни хора в атака и защита", коментираха от Левски.

Освен играчите, попаднали в сметките на Младен Кръстаич в националния отбор на България, Левски не може да разчита и на основната си двойка централни защитници Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, които също бяха привикани в националните отбори на своите страни. Първият дори вече игра за Панама срещу Венецуела и получи контузия, която може допълнително да усложни положението при "сините".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК