ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача на "Герена" Дарин Ангелов и Гери Малкоданска в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира загубата с 1:2 от Славия след обрат в най-старото столично дерби, удължила серията без победа на "сините" на седем мача.

Мъри пое вината за поражението и каза, че тимът му не е издържал на напрежението. Специалистът каза още, че може да се наложи да спре играчи за участие с националния отбор.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Не успяхме да спечелим, защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме. Допуснахме съвсем елементарен гол и напрежението ни дойде в повече. Допуснахме още един гол, но явно изпаднахме в голямо напрежение и не може да отговорим на очакванията на привържениците. За съжаление, това са реалностите. Вината е само на треньора. Няма кой друг да е виновен. Имахме преимуществото, можехме да решим мача, но много елементарни грешки допуснахме. Не отговаряме на очакванията и надеждите на хората“, каза Стоилов.

„Нямахме достатъчно характер да обърнем, изпаднахме в напрежение и дойде вторият гол. Не можем да реализираме положенията. Направихме достатъчно пробиви, имахме достатъчно ситуации и дузпа пропуснахме. Прекалено лесно се огъваме в защита. До изравнителния гол изглеждахме уверени в защита. Една грешка срина отбора изцяло като психология“, добави той.

„Нямахме достатъчно свежест да обърнем нещата в края. Имахме цялото преимущество на света над 70 минути. Изпаднахме в напрежение и физиката ни напусна. Затова загубихме.

„Не може отборът да е готов отборът за следващите мачове. Kато загубиш на „Герена“ е много неприятно. Ще видим как ще се възстановим. Много хора ще пътуват с националните отбори. Може да се наложи да спрем някого от националния отбор. Неприятно е когато има инциденти с феновете“, каза още Мъри.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК