Атанас Кабов преподписа своя договор с Левски за още 3 години. Юношата на "сините" парафира контракта днес по обяд в офисите на клуба, съобщават "сините" на официалния си сайт.

През миналия сезон той натрупа доста опит със състава на Ботев (Враца), а през настоящия ще се бори за титулярното място в родния си клуб.

"Чувствам се много добре в Левски и затова подписах новия договор. Искам бъдещето ми да бъде свързано с този клуб и се радвам за подписа", започна Кабов. 

"Искам да благодаря на Ботев (Враца). Миналата година беше ползотворна за мен. Мисля, че израснах много. Моето желание беше тази година да остана в Левски и да се боря за мястото си в отбора. Мисля, че Левски е един много добър отбор и има бъдеще пред него", продължи той. 

"Има много добри футболисти в Левски, конкуренцията е едно от най-важните неща и ти помага да израстваш и да се развиваш и мисля, че това ще ми е от полза. На първо място си пожелавам здраве и много успехи с Левски. Mоже би най-голямото ми желание e да стана шампион с отбора", завърши юношата на "сините".