Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Асен Букарев и Валентин Захариев попаднаха в щаба на новия треньор на Левски Славиша Стоянович. Словенецът беше официално представен на "Герена" днес, а след пресконференцията изведе "сините" за първо занимание под негово ръководство.

В тренировката се включи и Тодор Симов. Младият специалист на този етап остава в щаба на Стоянович. Симов води Левски в първите два кръга от новия сезон в Първа лига след раздялата с Делио Роси. Под ръководството на младока и Георги Тодоров отборът записа победа с 1:0 над Ботев и равенство снощи с Черно море (2:2). 

Букарев се завръща в Левски, след като се беше разделил с клуба в началото на февруари. Той беше мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в клуба. Сега Букарев ще помага на Стоянович, както и Валентин Захариев. Треньорът на вратарите в последните месеци работи в школата на Левски, тъй като Делио Роси не разчиташе на услугите му. 

На Стоянович ще помагат и двама сърби. Единият е кондиционен специалист, който вчера пристигна в София заедно със Славиша. 


*Снимка LAP.BG

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019