Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира случващото се в клуба и разкри, че по въпроса с генералния спонсор се водят преговори с много сериозни международни компании. Той очаква нови попълнения да бъдат привлечени до 10 дни.

„Няма окончателно развитие по темата с генералния спонсор на Левски. Водим разговори, включително с международни компании. Много сериозни такива. Иначе говорим и с по-малки фирми", разкри Павел Колев пред БНТ.

"Беше важно да постигнем такава победа и да вземем три точки. Сега има пауза. Тя ще позволи на треньора да поработи по-съсредоточено с играчите“, каза той за убедителния успех с 4:0 в Монтана.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Надявам се да успеем да привлечем нови футболисти в следващите 10 дни. Гледаме с позитивизъм към бъдещето. С Тавареш ще седнем и ще говорим, ако треньорът прецени, че е подходящ за отбора. Работим по привличането на няколко футболисти. Освен това Божинов и Курдов тренират доста време вече с нас“, продължи изпълнителният директор.

„Тодоров отнася доста незаслужени критики. Заслужава уважение за това, което прави за тима. Колкото по-малко говори и повече работи, толкова по-добре за него“.

"В Левски има много егоцентризъм. Това пречи на единението. Събитията, които се случват вътре, в общността на левскарите, влияят. Не виждам сериозни основания за притеснение, от тази гледна точка. Феновете помагат на отбора да преодолее кризата и това е очевидно. Ние пък трябва да си свършим работата, за да може дългогодишната история на Левски да не прекъсне", завърши Колев.