Феновете на Левски, които искат да гледат последния домакински мач на тима от родното първенство с Локомотив (Пловдив) (неделя, 21:00 часа), ще трябва да вземат билетите си до утре. Ако не се възползват от правото си в рамките на обявения срок, местата им ще бъдат пуснати в свободна продажба. Ето пълното съобщение на "сините":

Уважаеми привърженици,

Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 г. от Министерството на младежта и спорта, с която се разрешава присъствие на публика на мачовете от първенството на Първа лига и турнира за Купата на България при заетост до 1000 зрители на сектор, на срещата от 31-ия кръг на Първа лига между Левски и Локомотив (Пловдив) на 12 юли, неделя от 21:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ могат да присъстват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. при следните условия:

От днес, 7 юли до 9 юли притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на ПФК Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ с работно време от 10:00 до 19:14 часа. Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ присъствие на стадиона в указания срок няма да имат запазено място за мача с Локомотив (Пловдив), а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го направят до 23:59 часа на 9 юли на email: [email protected] чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Онлайн билетите ще бъдат изпратени на подателите по email най-късно до събота, 11 юли и следва да бъдат принтирани или свалени на смартфон при показване на входовете на стадиона.

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата с Локомотив (Пловдив) да заявят своя отказ на email: [email protected]  или на телефон +35928477958 най-късно до 23:59 часа на 9 юли чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата с Локомотив (Пловдив).

Уведомяваме Ви, че временно се преустановява продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г.

Обръщаме внимание на притежателите на паркоместа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

ПФК Левски ще уведоми допълнително своите привърженици относно свободна продажба на билети за двубоя с Локомотив (Пловдив).