Атакуващият полузащитник на Черно море Родриго Енрике е попаднал в полезрението на Левски. Той е поредният играч от българското първенство, към когото "сините" имат интерес. Офанзивният футболист може да играе по лявото крило, както и зад нападателя, пише "Тема Спорт". В Левски търсят нови играчи в предни позиции, за да засилят конкуренцията в състава си. 

На практика двамата външни полузащитници Паулиньо и Станислав Иванов са без реална алтернатива. Привлеченият от Хекен Насиру Мохамед до момента не може да оправдае платените за него 300 хил. евро и почти не попада в сметките на Петър Хубчев, който онзи ден срещу Витоша (Бистрица) го пусна за малко в края.

26-годишният Родриго Енрике прави отличен сезон до момента. Той е изиграл 15 мача, в които е вкарал 4 гола и има 5 асистенции. 
Бразилецът бе привлечен в Черно море в началото на годината от португалския Униао Мадейра. Офанзивният футболист е една от опциите пред Левски за усилване на нападателната мощ. Петър Хубчев държи да има дълбочина в състава, поради което се очаква "сините" да бъдат активни на трансферния пазар през януари.

На поста зад нападателя вече бяха пробвани Нашименто и Мазурек, както и Алар и Станислав Иванов. Явно обаче никой от тях не се вписва в изискванията на Хубчев, който ще търси проверен футболист, който да замести Давиде Мариани в тази роля. На практика, след като продаде швейцареца, Левски няма качествен атакуващ халф.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020